Naša zgodba

Gineral Tadeja Volaušek s partnerjem

Zgodba o Gineralu se je začela kot hobi proizvodnja gina v 10 L malem originalnem Al-Ambiqu in to kar v dnevni sobi v času Covid krize. Ker so produkt prijatelji in znanci izjemno pohvalili smo ga poslali na strokovno ocenjevanje in že prejeli bronasto medaljo. To nam je dalo velik zagon in poleti 2021 smo registrirali podjetje in pričeli z bolj resnim delom na izpopolnjevanju kvalitete in promociji na terenu.

Kvaliteto smo sproti, ob vsaki spremembi, preverjali na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Upoštevali smo vsako strokovno kritiko, prebirali strokovno literaturo in gradili končni recept. Ta je danes sestavljen iz koruznega žganja kot osnove in 10 skrbno izbranih zelišč, plodov in cvetov. Že v letu 2022 smo si zadali cilj, da iz izvirne različice gina Gineral® gin Classic razvijemo 3 nove produkte. In res, uspešno smo razvili in lansirali Gineral® gin Gold, Gineral® gin Blue-Purple in paketa Topli gin ter SauviGin. 

V istem letu smo prav tako naredili velik preboj, ko smo na uradu za intelektualno lastnino znamko Gineral registrirali kot blagovno znamko Gineral® Slovenija. K našem osnovnem tržnem produktu smo in še vedno dodajamo dodatne artikle. Pod lastno blagovno znamko tržimo jabolčni sok, različne darilne kombinacije, lesene izdelke, praline polnjene z ginom.

Ponosni smo, da smo samo v manj kot dveh letih dosegli neverjetno rast podjetja. V zadnjem kvartalu prvega leta obratovanja smo beležili 270% povečanje prodaje v primerjavi z istim obdobjem prejšnjega leta. Kljub hitri rasti pa smo ohranili našo pristno zgodbo o kvaliteti in malem 10L kotlu. Prisotni smo v vedno več lokalih. Posebej nas veseli, da sodelujemo tudi z lokali z Michelinovo zvezdico in vse več partnerji izjemnih podjetij na področju poslovnih daril.

Za ponudbo poslovnih daril nas kontatirajte zdaj

Košarica
sl_SISLO