Pravilnik poslovanja

Splošni pogoji e-trgovine Gineral® Slovenija (www.gineral.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Načini plačila

  • Z nakazilom po predračunu na transakcijski račun ponudnika spletne trgovine Gineral® Slovenija, Tadeja Volaušek s.p.,
  • S plačilom po povzetju kurirski službi
  • Z direktnim plačilom preko PayPal računa.

Postopek nakupa

1. Naročilo

Želene izdelke premaknete v košarico s klikom na gumb »dodaj v košarico«. Za zaključek naročila se je potrebno registrirati s čimer prav tako jamčite za svojo polnoletnost.

2. Naročilo potrjeno

Naročilo gre v nadaljnjo obravnavo takoj ko se registrirate, označite možnost plačila in prevzema ter odkljukate strinjanje s splošnimi pogoji poslovanja.

3. Blago odposlano (če kupec za način prevzema izbere dostavo)

Ponudnik v roku enega delovnega dne (v primeru plačila po predračunu v roku enega delavnega dne od prejetega plačila) blago pripravi in odpošlje v roku treh delovnih dni.

V kolikor želenih artiklov ni mogoče dobaviti Vam kot ponudniki to sporočimo na kontaktno številko ali na elektronski naslov.

4. Blago pripravljeno za prevzem (če kupec za način prevzema izbere osebni prevzem)

Ponudnik v roku dveh delovnih dni pripravi izdelke za prevzem. Prevzem je možen po dogovoru na naslovu Kozje 100, 3260 Kozje. Dogovor se sklene po e-pošti [email protected] ali preko mobilnega telefona (051-255-251 ali 031-825-939)

V kolikor želenih artiklov ni mogoče dobaviti Vam kot ponudniki to sporočimo na kontaktno številko ali na elektronski naslov.

5. Blago odpremljeno

  • Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD ali Pošta Slovenije
  • Stroški dostave blaga znašajo 5,29 EUR z DDV. Oziroma 5,89 EUR z DDV v primeru dostave in plačila po povzetju.

OPOZORILO: ALKOHOLA IN ALKOHOLNIH IZDELKOV NE PRODAJAMO OSEBAM, MLAJŠIM OD 18 LET!
Varnost osebnih podatkov

Kupec se strinja da ponudnik podjetje Tadeja Volaušek s.p. zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu kupca. Ponudnik se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca rokoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljal in obdeloval izključno z namenom izboljševanja ponudbe v spletni trgovini Gineral® Slovenija.

Odveza odgovornosti

  • Ponudnik poleg podatkov o lastnosti blaga objavlja tudi fotografije izdelkov, ki jih je potrebno jemati kot simbolične.
  • Ponudnik si pridržuje pravico, da prodajne pogoje spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Pritožbe in reklamacije:

Vsako pritožbo in reklamacijo bomo obravnavali v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije na izdelke oziroma storitev lahko sporočite na e-naslov: [email protected] ali s klasično pošto na naslov Tadeja Volaušek s.p., Kozje 100, 3260 Kozje.

Košarica
sl_SISLO