GINERAL gin
JOLLY

GINERAL gin
JOLLY

Gineral® gin Jolly je z jedilnimi barvami obarvan Gineral® gin Classic. Izjemno je priljubljen za cocktaile z wooow pridihom, saj se biseri v njem prelivajo kot čarobni vrelec.

Gineral® gin JOLLY 0,7L

Izberite svoj odtenek užitka: Klasično ali Darilno pakiranje?

Usvarjen v duhu kreativnosti

Slovensko poreklo

Wooow efekt

Edinstvena barvna izkušnja

Usvarjen v duhu kreativnosti

Slovensko poreklo

Wooow efekt

Edinstvena barvna izkušnja

Naša zgodba

Zgodba o Gineralu se je začela kot hobi proizvodnja gina v 10 L malem originalnem Al-Ambiqu in to kar v dnevni sobi v času Covid krize. Ker so produkt prijatelji in znanci izjemno pohvalili smo ga poslali na strokovno ocenjevanje in že prejeli bronasto medaljo. To nam je dalo velik zagon in poleti 2021 smo registrirali podjetje in pričeli z bolj resnim delom na izpopolnjevanju kvalitete in promociji na terenu.

Izberite svoj odtenek užitka!

Naredite izbor po vašem okusu

Gineral gin Jolly 0,7l

KLASIČNO PAKIRANJE

Za zahtevne
Za drzne
Za edinstvene

Preverjena kakovost

Kvaliteto smo sproti, ob vsaki spremembi, preverjali na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Upoštevali smo vsako strokovno kritiko, prebirali strokovno literaturo in gradili končni recept. Ta je danes sestavljen iz koruznega žganja kot osnove in 10 skrbno izbranih zelišč, plodov in cvetov. Že v letu 2022 smo si zadali cilj, da iz izvirne različice gina Gineral® gin Classic razvijemo 3 nove produkte. In res, uspešno smo razvili in lansirali Gineral® gin Gold, Gineral® gin Blue-Purple in paketa Topli gin ter SauviGin. 

Mediji o nas

Veseli in ponosni smo, da so nas predstavili tudi v lokalnih in državnih medijih

ŠTAJERSKI VAL

ČASOPIS NAŠE OKO

POP IN 24UR

Stranke o nas

Mnenja zadovoljnih strank

Pri pripravi uporabljajo najbolj kakovostne sestavine in rezultat je vrhunski, večkrat nagrajeni gin! Pohvale tudi za zanimiv izbor izdelkov – od svetlečega gina do gina, ki ob mešanju s tonikom spremeni barvo.

 

Katja Berk Bevc

Amazing gin from mostly local ingredients. Charismatic distillers have created a fantastic tasting jewel in their garage. Recommended!

Janez Nucic

Najboljši gin kar smo ga kdaj poskusili! Odličen okus in zanimive barve, ki res navdušijo.

Sabina Mataln