GINERAL gin GOLD

GINERAL gin
GOLD

Gineral® gin Gold je odlično darilo za posebne priložnosti. Gre za London dry, Gineral® gin Classic, ki mu dodajamo najčistejše 24 karatno jedilno zlato v lističih. 

Gineral® gin Gold 0,7L

Izberite svoj odtenek užitka: Klasično ali Darilno pakiranje?

Usvarjen v duhu kreativnosti

Slovensko poreklo

Vsebuje lističe iz 24k zlata

Odlično poslovno darilo

Usvarjen v duhu kreativnosti

Slovensko poreklo

Vsebuje lističe iz 24k zlata

Odlično poslovno darilo

Naša zgodba

Zgodba o Gineralu se je začela kot hobi proizvodnja gina v 10 L malem originalnem Al-Ambiqu in to kar v dnevni sobi v času Covid krize. Ker so produkt prijatelji in znanci izjemno pohvalili smo ga poslali na strokovno ocenjevanje in že prejeli bronasto medaljo. To nam je dalo velik zagon in poleti 2021 smo registrirali podjetje in pričeli z bolj resnim delom na izpopolnjevanju kvalitete in promociji na terenu.

Naredite izbor po vašem okusu

Izberite svoj odtenek užitka: Klasično ali Darilno pakiranje?

Gineral GIN Gold 0,7

DARILNO PAKIRANJE

Gineral GIN Gold 0,7

KLASIČNO PAKIRANJE

Za zahtevne
Za drzne
Za edinstvene

Preverjena kakovost

Kvaliteto smo sproti, ob vsaki spremembi, preverjali na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Upoštevali smo vsako strokovno kritiko, prebirali strokovno literaturo in gradili končni recept. Ta je danes sestavljen iz koruznega žganja kot osnove in 10 skrbno izbranih zelišč, plodov in cvetov. Že v letu 2022 smo si zadali cilj, da iz izvirne različice gina Gineral® gin Classic razvijemo 3 nove produkte. In res, uspešno smo razvili in lansirali Gineral® gin Gold, Gineral® gin Blue-Purple in paketa Topli gin ter SauviGin. 

Mediji o nas

Veseli in ponosni smo, da so nas predstavili tudi v lokalnih in državnih medijih

ŠTAJERSKI VAL

ČASOPIS NAŠE OKO

POP IN 24UR

Stranke o nas

Mnenja zadovoljnih strank

Pri pripravi uporabljajo najbolj kakovostne sestavine in rezultat je vrhunski, večkrat nagrajeni gin! Pohvale tudi za zanimiv izbor izdelkov – od svetlečega gina do gina, ki ob mešanju s tonikom spremeni barvo.

 

Katja Berk Bevc

Amazing gin from mostly local ingredients. Charismatic distillers have created a fantastic tasting jewel in their garage. Recommended!

Janez Nucic